Betalning med swish


 
Djupgående ansiktsmassage, tibetansk massage ( Inställd tv)
Ca 60 min 550kr    Pris just nu 300kr

Handmassage (Inställd tv)
ca 20min 100kr Pris just nu 75kr

 
Energimassage
Sittande massage

Energimassage ca 30 min 450kr   


Energimassage är en massage som ges med lätta och lite snabbare grepp på huvud, nacke, axlar, rygg, armar och händer. Massagens syfte är att skapa en balans mellan de olika energiflödena i kroppen. Den här typen av massage kan ha en både avslappnande och uppiggande effekt och behandlar t ex ont i huvudet, spänningar i nacken eller smärtor i ryggen. Detta är en massageform som passar alla och den ges med kläderna på. Energimassage kallas även både “den sittande massagen” och “japansk massage”. Med hjälp av tryck, skakningar och olika grepp stimuleras ett par hundra akupunkturpunkter längs kroppens meridianer (energikanaler), främst på rygg och armar.
 
Förebyggande och rehabiliterande
En energimassage är förebyggande och rehabiliterande med tanke på att blodcirkulationen och lymfflödet påverkas och genomblödningen i musklerna ökar. Dessutom minskar stresshormoner medan lugnande hormoner ökar i kroppen, vilket medför en känsla av välbefinnande. Som sagt utförs denna massage med kunden sittande på en speciell energimassagestol. Massagen i sig sätter fart på kroppens olika energiflöden och är mycket effektivt vid behandling av spända rygg- och nackmuskler. Den är mycket lämplig som förebyggande behandling och fungerar dessutom utmärkt i rehabiliterande syfte för personer som har värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud.
 
Ursprung
Denna typ av massage har sitt ursprung i 900-talets Japan. Energimassage heter ahma, anma eller amma i övriga delen av världen, vilket betyder massage på japanska. Metoden kallas även ibland för traditionell japansk massage. Denna behandlingsmetod har funnits i länder såsom Indien, Kina och Japan i tusentals år. En förkortad variant av denna massage utvecklades i USA för ett tiotal år sedan, den introducerades sedan i Sverige 1986. Tekniken där man använder tryck med tummen i stället för nålar för att balansera energiflödet bygger på traditionell kinesisk medicin.
 
Obs: Kom gärna en stund innan din behandling första gången så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din behandling
 
Chakrabalansering

Alla obalanser, både de fysiska men även de psykiska visar sig i vårt energisystem. Att ha balans i chakrasystemet ger många positiva effekter. Bland annat ger det livskraft och hälsa, det får dig att må bra, löser spänningar och kan även göra dig medveten om blockeringar och begränsningar. Balansen får kort sagt dig att känna dig lugnare samt att den ger en inre balans.
Chakrabalansering
Ca 40-50min 300kr    (Inställd tv)

På distans 200kr  Pris


Chakrabalansering utförs med hjälp av en kombination av kristaller och änglahealing, pendel och balansering syftar till att harmonisera kroppens olika energier. Kristallerna placeras ut på din kropp, de harmonierar med dina chakran.
Läs mer om dina chakra här: 
 
Här används kristaller som placeras ut på olika ställen på din kropp.
Behandlingen inleds med en chakraskanning för att ta reda på vilka chakran som det finns obalanser i. Sedan görs en balansering av kroppens 7 stora chakra. Ibland behövs flera sessioner för att uppnå en balans i alla dina chakran. Oftast räcker det inte med att tillfälligt balansera sin chakran för att problemet skall försvinna helt. Däremot kan det vara till hjälp för att öka energinivån och balansen under en viss period. Chakrabalansering kan vara en bra början till att själv börja arbeta med obalansen, så att den inte uppstår igen.
 
Chakrapunkter
Chakra är sanskrit, det betyder energihjul. Vi människor har många chakran, sju av dem räknas som huvudchakran och de vibrerar i var sin färg. Chakraflödet kan på ett enkelt sätt beskrivas som ett energiflöde, detta energiflöde är grundläggande för vår överlevnad och vårt välbefinnande. De chakran som man vanligen talar om går från ryggslutet och upp till hjässan.
Läs
Kronchakrat

(violett) sitter mitt på hjässan, nästan lite ovanför hårbotten. Detta chakra står för andlig insikt och helhetssyn.
Pannchakrat
(indigo) sitter i pannan på oss. Det står för intuition, drömmar, visualisering samt att se bortom.
Halschakrat
(blått) och sitter mitt på halsen. Det står för kommunikation, kreativitet och skapande.
Hjärtchakrat

(grönt) och sitter lite till höger om vårt hjärta. Hjärtchakrat står för kärlek, relationer och även medlidande.
Solarplexuschakrat

(gult) och sitter i mellangärdet, där solarplexus sitter. Det här chakrat står för självförtroende, kraft, individualitet och beslutsamhet.
Navelchakrat

(orange), sitter strax nedanför naveln. Navelchakrat står för sexualitet, jämvikt och balans.
Rotchakrat

(rött) och sitter vid ryggslutet/svanskotan. Detta chakra står för förankring och trygghet. När vi är i balans och mår bra snurrar dessa energihjul i rätt fart och i rätt färgnyans. När vi utsätter oss för stress, svåra upplevelser och fysiska påfrestningar, uppkommer blockeringar och obalanser, som senare ger olika former av sjukdomar i vår fysiska och psykiska kropp. När våra chakran inte får tillräckligt med energi hamnar vi i obalans, ofta inom flera områden i livet, vi känner oss begränsade och mår inte bra. Att stänga sina chakran leder till att livsenergin inte kommer in och får flöda fritt i kroppen.
Chakrabalansering balanserar chakrapunkterna och öppnar chakraflödet och hjälper till att balansera hela dig, då alla upplevelser från ditt liv finns i din kroppSamtal
Hälsocoachande samtal 60min 600kr    Pris just nu 350kr

Via telefon
Hjälp, pepp att nå mål
Kan behövas mer än ett samtal


Samtalsterpi   
Personligt samtal enligt nedan 60 min 600kr   Pris just nu 300kr
 OBS! Under utbildning

Via telefon

För personlig utveckling, andlig förståelse och
mänskligt växande
 
Kanske känner du att det finns som en gnagande känsla av att du inte lever det du är här för att göra?
Måhända känns det som om du inte använder dina talanger och gåvor?
Möjligtvis känns det som att det hela tiden finns djup kronisk depressiv känsla?
Eventuellt känns det som om du är osäker på din väg och hur du ska gå vidare, trots alla år fulla av ansträngningar med din egen personliga utveckling?
Möjligen känns det som att du är ensam trots att du har dina vänner?
 
Kan du känna igen dig?
Svarade du JA på en eller flera utav frågorna ovan?
Då kan ett personligt samtal vara något för dig.
 
Samtalsterapi med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi
 
Det personliga samtalet har en existentiellorienterad inriktning av psykoterapi med hälsobefrämjande karaktär. Syftet med samtalet är att röra sig mot ökad helhetskänsla genom personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande. Det slutgiltiga målet är att förverkliga sig själv och de egna långsiktiga livsplanerna.
 
I det personliga samtalet använder vi en lösningsfokuserad metod som har praktiska inslag. Det gör vi för att bli mer aktiva och att på ett mer effektivt sätt använda de egna förmågorna till att åstadkomma den önskade förändringen genom att förändra sin syn på sig själv.
 
Existentiellorientering betyder kort sagt en inriktning på den mänskliga existensen och den betonar individens ansvar att själv bestämma över hur livet ska formas. Det utgår från den enskilda människans situation.

(Text : Personligt samtal inspirerad av Rosanna Antonsdotter)
www.antonsdotter.com

Samtal helsingborg, Landskrona, ängelholm, påarp & Ekeby med omnejd

Jag finns i Påarp som ligger en bit utanför Helsingborg. Hit kommer kunder från bland annat Landskrona, Ängelholm och Ekeby. Jag utesluter dock ingen, alla är välkomna till mig för personliga samtal. Dessutom erbjuds vissa behandlingar på distans.