Betalning med swish


 
Djupgående ansiktsmassage, tibetansk massage
Ca 60 min 550kr    Pris just nu 300kr

Handmassage
ca 20min 100kr Pris just nu 75kr

 
Energimassage
Sittande massage

Energimassage ca 30 min 450kr   Pris just nu 300kr
Under utbildning

Denna massage ges med lätta och lite snabbare grepp på huvud, nacke, axlar, rygg, armar och händer. Massagen syftar till att skapa balans mellan energiflödena i kroppen. Den kan ha en både avslappnande och uppiggande effekt och behandlar t ex  ont i huvudet, spänningar i nacken eller ont i ryggen. Detta är en massageform som passar för alla och den ges med kläderna på. Energimassage kallas även “den sittande massagen” eller “japansk massage”. Med tryck, skakningar och olika grepp stimuleras ett par hundra akupunkturpunkter längs kroppens meridianer (energikanaler), främst på rygg och armar.
 
Förebyggande och rehabiliterande
Blodcirkulationen och lymfflödet påverkas och genomblödningen i musklerna ökar. Stresshormoner minskar och lugnande hormoner ökar i kroppen, vilket medför en känsla av välbefinnande. Massagen utförs med kunden sittande på en speciell energimassagestol. Massage sätter fart på kroppens energiflöden och är mycket effektivt mot spända rygg- och nackmuskler. Den är mycket lämplig som förebyggande behandling och fungerar även utmärkt i rehabiliterande syfte för personer med värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud.
 
Ursprung
Energimassage har sitt ursprung i 900-talets Japan och heter ahma, anma eller amma i övriga delen av världen och betyder massage på japanska. Metoden kallas ibland också traditionell japansk massage. Den har funnits i Indien, Kina och Japan i tusentals år. En förkortad variant av energimassagen utvecklades i USA för ett tiotal år sedan och introducerades i Sverige 1986. Tekniken att använda tryck med tummen i stället för nålar för att balansera energiflödet bygger på traditionell kinesisk medicin.
 
Obs: Kom en stund före din behandling första gången så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din behandling
 
Chakrabalansering

Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och kan göra dig medveten om blockeringar och begränsningar. Den får dig helt enkelt att känna dig lugnare och ger en inre balans.
Chakrabalansering
Ca 50min 300kr   Pris just nu 250kr
På distans 200kr  Pris just nu 150kr

Under utbildning

Chakrabalansering utförs med en kombination av kristaller och änglahealing, och syftar till att harmonisera kroppens energier. Kristaller som harmonierar med dina chakran läggs ut på din kropp. Läs mer om dina chakra här: 
 
Här används kristaller som läggs ut på olika ställen på din kropp.
Behandlingen inleds med en chakraskanning för att ta reda på vilka chakran som det finns obalanser i. Sedan görs en balansering av kroppens 7 stora chakra. Ibland behövs flera sessioner för att uppnå balans i alla dina chakran
Oftast räcker det inte med att tillfälligt balansera sin chakran för att problemet skall försvinna helt. Däremot kan det vara till hjälp för att öka energinivån och balansen under en period. Chakrabalansering kan vara en bra början till att själv börja arbeta med obalansen, så att den inte uppstår igen.
 
Chakrapunkter
Chakra är sanskrit och betyder energihjul. Vi har många chakran, sju av dem räknas som huvudchakran och de vibrerar i var sin färg. Chakraflödet kan enkelt beskrivas som ett energiflöde som är grundläggande för vår överlevnad och vårt välbefinnande. De chakran som man vanligen talar om går från ryggslutet och upp till hjässan.

Kronchakrat

(violett) sitter mitt på hjässan, nästan lite ovanför hårbotten. Det står för andlig insikt och helhetssyn.
Pannchakrat
(indigo) och sitter i pannan. Det står för intuition, drömmar , visualisering och att se bortom.
Halschakrat
(blått) och sitter mitt på halsen. Det står för kommunikation, kreativitet och skapande.
Hjärtchakrat

(grönt) och sitter lite till höger om hjärtat. Det står för kärlek, relationer och medlidande.
Solarplexuschakrat

(gult) och sitter i mellangärdet. Det står för kraft, självförtroende, individualitet och beslutsamhet.
Navelchakrat

(orange), sitter strax nedanför naveln. Det står för balans, jämvikt och sexualitet.
Rotchakrat

(rött) och sitter vid ryggslutet/svanskotan. Det står för förankring och trygghet.
När vi är i balans och mår bra snurrar dessa energihjul i rätt fart och i rätt färgnyans. När vi utsätter oss för stress, svåra upplevelser och fysiska påfrestningar, uppkommer blockeringar och obalanser, som senare ger olika former av sjukdomar i vår fysiska och psykiska kropp. När våra chakran inte får tillräckligt med energi hamnar vi i obalans, ofta inom flera områden i livet, vi känner oss begränsade och mår inte bra. Att stänga sina chakran leder till att livsenergin inte kommer in och får flöda fritt i kroppen.
Chakrabalansering balanserar chakrapunkterna och öppnar chakraflödet och hjälper till att balansera hela dig, då alla upplevelser från ditt liv finns i din kroppSamtal
Hälsocoachande samtal 60min 600kr    Pris just nu 350kr

Via telefon
Hjälp, pepp att nå mål
Kan behövas mer än ett samtal


Samtalsterpi   
Personligt samtal enligt nedan 60 min 600kr   Pris just nu 300kr
 OBS! Under utbildning

Via telefon

För personlig utveckling, andlig förståelse och
mänskligt växande
 
Kanske känns det som att det finns en gnagande känsla av att du inte lever det du är här för att göra?
 Kanske känns det som om du inte använder dina talanger och gåvor?
 Kanske känns det som om där hela tiden finns en djup kronisk depressiv känsla?
 Kanske känns det som om du är osäker på din väg och hur du ska gå vidare, trots alla år av ansträngningar med din egen personliga utveckling?
 Kanske känns det som om du är ensam trots alla dina vänner?
 
Kan du känna igen dig?
 Har du svarat JA på en eller flera utav frågorna ovan?
 Då kan ett personligt samtal vara något för dig.
 
Samtalsterapi med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi
 
Det personliga samtalet har en existentiellorienterad inriktning av psykoterapi med hälsobefrämjande karaktär. Syftet är att röra sig mot ökad helhetskänsla genom personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande.
Målet är att förverkliga sig själv och de egna långsiktiga livsplanerna.
 
I det personliga samtalet används en lösningsfokuserad metod med praktiska inslag för att bli mer aktiv och att på ett mer effektivt sätt använda sina egna förmågor till att åstadkomma en önskad förändring genom att förändra sin syn på sig själv.
 
Existentiellorientering innebär en inriktning på den mänskliga existensen och betonar individens ansvar att själv välja hur livet ska formas och som utgår från den enskilda människans situation

(Text : Personligt samtal lånat av Rosanna Antonsdotter)
www.antonsdotter.com

Massage helsingborg, Landskrona, ängelholm, påarp & Ekeby med omnejd

Jag finns i Påarp som ligger en bit utanför Helsingborg. Hit kommer kunder från bland annat Landskrona, Ängelholm och Ekeby. Jag utesluter dock ingen, alla är välkomna till mig för en behandling. Dessutom erbjuds vissa behandlingar på distans.